Vizuálně kvalitní video je dnes naprostým základem pro získání divákovy pozornosti. V dnešní době lehce přístupných moderních technologií je očekávána nejen zajímavost obsahu, ale i jeho technická dok...
Blog, Strana 3
Sociální sítě a jejich algoritmy jsou navrženy tak, aby nás udržely na platformě co nejdéle. Není divu – hlavním zdrojem příjmů platforem jako Instagram, TikTok a Facebook jsou reklamy. V dnešním člán...
Instagram ve své nejnovější aktualizaci opět podporuje růst tvůrců, tentokrát pomocí nové statistiky, která analyzuje míru zhlédnutí prvních 3 sekund videa. Tato funkce, dostupná zatím jen omezenému o...
V nedávném článku jsme popisovali, jak přepnout instagramový účet na profesionální, proto, abyste získali přístup ke statistikám svého profilu. Díky přepnutí na profesionální účet však získáte i podro...
Stories je funkce, která je s Instagramem již neodmyslitelně spjata. Pokud bychom se však chtěli zaměřit na jejich potenciál oslovovat nové uživatele, zjistili bychom, že je v podstatě nulový. Mohlo b...
Instagram už dávno není jen místem pro sdílení fotek s kamarády. Dnes se stal klíčovou platformou pro tvůrce, kteří jej využívají jako nástroj pro budování značky a také kariéry. Pokud chcete patřit i...
Instagram zavádí novou funkci, která uživatelům umožňuje začít s doporučeným obsahem od nuly. O téhle novince jsme již informovali v nedávném článku. V dnešním příspěvku zjistíte, proč byste měli zváž...
Instagram během posledních dnů začíná podle své klasické šablony zpřístupňovat určité skupině vybraných uživatelů novou funkci k testování. Jedná se o Zkušební reel. Tahle funkce má tvůrcům poskytovat...
Na našem blogu jsme již publikovali několik článků o komunitě a jejím propojení. A není to náhoda – věrná komunita je totiž klíčem k úspěchu na sociálních sítích. Vy, jakožto tvůrce, proto musíte na s...
Statistiky mají pro Instagram algoritmus obrovský význam v následném vyhodnocování, zda daný příspěvek doporučuje dále na FYP či ne. Klasickou metrikou je pro algoritmus WatchTime, lajky a komentáře. ...